2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Péntek estétől lezárások lesznek a Hősök tere környékén

Lezárják rendezvény miatt pénteken este kilenc órától az Andrássy utat a Kodály körönd és a Hősök tere között, valamint szombat reggel kilenc órától a Dózsa György utat a Podmaniczky utca és a Városligeti fasor között rendezvény miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

  • Péntek estétől lezárások lesznek a Hősök tere környékén

Közleményük szerint a lezárások várhatóan szombat éjfélig lesznek érvényben.

Az Andrássy út zárása idején pénteken este kilenc óra és szombaton éjfél között a 105-ös, a 210-es és a 210B autóbuszok a Podmaniczky utca felé terelve közlekednek, a Vörösmarty utca és a Hősök tere közötti megállókat nem érintik, helyettük a Nyugati pályaudvar (Podmaniczky utca) és a Bajza utca között a 72-es trolibusz megállóiban, a Hősök terénél pedig a Podmanincky utcában állnak meg.

A 979-es autóbuszok a Városligeti fasor-Bajza utca-Damjanich utca útvonalon terelve járnak, a Kodály körönd és a Damjanich utca/Dózsa György út között a 70-es trolibusz megállóhelyein állnak meg, a 979A autóbuszok a lezárások miatt az Oktogonig rövidített útvonalon közlekednek.

A Dózsa György út lezárása idején szombat reggel kilenc óra és éjfél között a 20E autóbusz módosított útvonalon, a Városligeten át a Hungária körút felé jár, a Hősök tere és a Vágány utca/Róbert Károly körút megállókat nem érinti.

A 30-as, a 30A, a 79-es és a 230-as járatok az Állatkerti körút-Hermina út-Zichy Mihály út útvonalon terelve közlekednek, a Dvorák sétány és az Állatkert között a 70-es és a 72-es trolibusz megállóiban állnak meg.

A 75-ös trolibusz a Hermina út-Állatkerti körút útvonalon közlekedik, ideiglenesen a Stefánia út és a Gundel Károly út (Hősök tere) között a 72-es trolibusz megállóiban áll meg - írta a BKK.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!