2023. 09. 29. Péntek Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Tiltott kastélyok - Fugadi Bánffyak

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Péksüteménnyel és üdítővel várták országszerte azokat, akik kerékpárral indultak a munkába

„Bringázz a munkába” címmel indított kampányt a Magyar Kerékpáros Klub. A bringás reggelivel a környezetbarát közlekedésre, illetve a mozgás örömére kívánták felhívni a figyelmet.

  • Péksüteménnyel és üdítővel várták országszerte azokat, akik kerékpárral indultak a munkába

Szörppel, kávéval, gyümölcsökkel és friss péksüteményekkel várták a XII. kerületben azokat, akik kerékpárral mentek munkába.

Találkoztunk azonban olyannal is, aki sportolás céljából vette elő a kerékpárját, és kifejezetten a felhívás miatt érkezett erre a reggeliző pontra.

A reggelinek két célja volt, az egyik, hogy megjutalmazzák azokat, akik nap mint nap kerékpárral közlekednek, a másik pedig hogy kedvet csináljanak azoknak, akik nem tekernek.

De nem csak a fővárosban, hanem a vidéki városokban is megjutalmazták azokat, akik kerékpárra pattantak a kampány kedvéért.

Balassagyarmaton is üdítővel és péksüteményekkel kedveskedtek a bringásoknak. A kora reggeli akcióban még a helyi postások is részt vettek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Hogy lettek az egykor gyűlölt hitelminősítők a magyar kormány barátai?

Hogy lettek az egykor gyűlölt hitelminősítők a magyar kormány barátai?

Nagyot fordult a világ a nemzetközi hitelminősítő intézetek és a kormány körül mostanság. Akik végigkövették a 2010-es évek gazdaságpolitikai momentumait, talán még emlékezhetnek, a 2011–12-es euróválság és finanszírozási nehézségek idején a hárombetűs intézmény, az IMF után csak a Moody’s, a Fitch Ratings vagy a Standard and Poor’s neve csengett keserűbben a kormányzati kommunikációban, miután azok sorra minősítették le a magyar szuverén adósosztályzatot, egészen a bóvli kategóriába visszavágva. Mindez már a múlt, ezúttal nincs bóvli, helyette csupa-csupa pozitív kilátás. Elemző magyarázza el az okokat.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Az amerikai polip magyarországi csápjai

Az amerikai polip magyarországi csápjai

Hosszú évek óta építkeznek Magyarországon olyan politikai aktorok, akik szoros kapcsolatban állnak a globális baloldali hálózattal, illetve az Egyesült Államok egyes érdekcsoportjaival.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!