2021. 12. 02. Csütörtök Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Belföld

Pegasus-ügy: A BM szerint ismeretlen szervezet gerjeszti a nemzetközi botrányt

„A Belügyminisztérium szerint a jelenleg rendelkezésére álló adatok alapján egy eddig ismeretlen szervezet gerjeszti a nemzetközi botrányt a Pegasus-ügyben, és ennek középpontjában nem a magyarországi titkosszolgálatok állnak" - áll a szaktárca Ungár Péternek küldött válaszában. Az LMP-s politikus a Pegasus-üggyel kapcsolatban kért tájékoztatást a belügyminisztertől. Pintér Sándor leszögezte, Magyarország demokratikus jogállam, nemzetbiztonsági védelmét a Belügyminisztérium látja el. Feladatának teljesítése érdekében pedig a hatályos jogszabályok betartásával jár el. A miniszter hangsúlyozta: 2010 óta a magyar nemzetbiztonsági szolgálatok illegális megfigyelést nem folytattak és nem folytatnak. Pintér Sándor hozzátette: konkrét kérdésekre hajlandó válaszolni az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottsága zárt ülésén.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Brüsszeli bevándorlási politika

Menczer Tamás Facebook-videójában hangsúlyozta, hogy míg Brüsszel és Soros György értékként tekint a migrációra, addig Magyarország megállítani akarja azt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!