2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Pegasus-ügy: A BM szerint ismeretlen szervezet gerjeszti a nemzetközi botrányt

„A Belügyminisztérium szerint a jelenleg rendelkezésére álló adatok alapján egy eddig ismeretlen szervezet gerjeszti a nemzetközi botrányt a Pegasus-ügyben, és ennek középpontjában nem a magyarországi titkosszolgálatok állnak" - áll a szaktárca Ungár Péternek küldött válaszában. Az LMP-s politikus a Pegasus-üggyel kapcsolatban kért tájékoztatást a belügyminisztertől. Pintér Sándor leszögezte, Magyarország demokratikus jogállam, nemzetbiztonsági védelmét a Belügyminisztérium látja el. Feladatának teljesítése érdekében pedig a hatályos jogszabályok betartásával jár el. A miniszter hangsúlyozta: 2010 óta a magyar nemzetbiztonsági szolgálatok illegális megfigyelést nem folytattak és nem folytatnak. Pintér Sándor hozzátette: konkrét kérdésekre hajlandó válaszolni az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottsága zárt ülésén.

  • Pegasus-ügy: A BM szerint ismeretlen szervezet gerjeszti a nemzetközi botrányt

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Donáth Anna szerint a Pride az egyik legszebb ünnep

Donáth Anna szerint a Pride az egyik legszebb ünnep

A Pride-ra mindig úgy tekintettem, mint a remény diadalára a kilátástalanság felett, a szeretet diadalára a gyűlölettel szemben, az igazság diadalára a kirekesztés ellenében. A Pride elfogadás, öröm és tánc – olvasható Donáth Anna Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!