2024. 07. 19. Péntek Emília napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Pécs vezetői meglehetősen tehetősek

Pécs polgármestere és a gazdasági ügyekért felelős külsős alpolgármester is tehetős politikus, több százmilliós vagyonuk van, mely évről évre növekszik - derült ki a vagyonnyilatkozatukból.

  • Pécs vezetői meglehetősen tehetősek

Van aki 3 kiló aranytömböt is vásárolt.

Pécs balliberális polgármestere 3 éve vezeti a várost. Hatalomra kerülésekor vásárolt egy mecseki villát, melynek értéke elérheti a 200 milliót. 2022-ben újabb ingatlant vett, akkor egy 47 négyzetméteres lakást. Vagyonát nemesfémben tartja, több mint 3 kiló aranytömbje, továbbá aranytáblája és aranylapkája is van.

Kötvényekben, állampapírokban, részvényekben, értékpapírokban pedig további 100 millió forintot tart. Ekkora vagyon mellett érthetetlen, hogy az önkormányzat miért fizet évente 4 millió forintot a szolgálati autója bérléséért - tette fel a kérdést a kormánypárt egyik képviselője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!