2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Történelem a Maros sodrásában 03:00

Belföld

Megfenyegették Pécsett a volt DK-s, momentumos és jobbikos képviselőket + videó

Az ő frakciójuk hozta nyilvánosságra az alpolgármester dupla javadalmazásának botrányát. Azt ígérték nekik, ha nem szállnak le az ügyről, lejárató kampányt indítanak ellenük.

  • Megfenyegették Pécsett a volt DK-s, momentumos és jobbikos képviselőket + videó

Ruzsa Csaba Pécs alpolgármestere másfél éven keresztül vett fel havonta fizetést egy cégtől, miközben kapta az 1,4 milliós önkormányzati bérét is. Tette mindezt úgy, hogy ezt a törvény tiltja. Az ügyet ráadásul a volt DK-s, momentumos és jobbikos képviselőkből alakult Tiszta Kezek-frakció derítette ki.

A legutóbbi közgyűlésen az is kiderült Péterffy Attila balliberális polgármester tudott a dupla javadalmazásról, mégsem tett semmit. A visszásságot nyilvánosságra hozó frakció tagjai viszont fenyegető üzeneteket kaptak. Elmondásuk szerint azt követelték tőlük, hogy szálljanak le a témáról.

Ruzsa Csabához tartoznak a gazdasági ügyek, ő állítja össze a jövő évi költségvetést is. Amennyiben megállapítják az összeférhetetlenséget távoznia kell posztjáról. Ebben az esetben veszélybe kerül Pécs 2024-es büdzséje.

Borítókép: Bognár Szilvia azt mondja, komoly karaktergyilkossággal fenyegettték a frakció tagjait 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Pártalapításon dolgozik, és már az idei Európai Parlamenti választáson is indulna Magyar Péter, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter volt férje. A férfi korábban a baloldali Partizán műsorában szállt bele páros lábbal a kormányba, akit csak sértett emberként tartanak számon a jobboldalon. A témában a Vezércikk vendégei L. Simon László, Deák Dániel és Gajdics Ottó is elmondták véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!