2023. 03. 29. Szerda Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Patikákban is oltani fognak?

A patikákban is oltanának az influenza ellen.

A Világgazdaság azt írja, a Magyar Gyógyszerészi Kamara erről szóló javaslata már a szaktárca előtt van, így a jelenlegi influenzaoltási pontokon túl további 300 gyógyszertárban is beadhatnák az oltást. A lapnak az ÁNTSZ járványügyi főorvosa azt mondta, ezzel a megoldással gyorsabban nőne a védettséggel rendelkező felnőttek aránya, szerinte ugyanis sokan csak azért nem oltatják be magukat mert nincs idejük végigjárni a protokoll útvonalat. A Népszava közben arról ír, hogy sokan viszont a betegség nagy költsége, vagy munkahelyük esetleges elvesztése miatt akarják beadatni maguknak a védőoltást.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!