2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Belföld

Pásztor István: Ma már Szerbiában előnyt jelent magyarnak lenni

A határon túliak nevében Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke köszöntötte a Fidesz-kongresszust a budapesti BOK-csarnokban. A politikus szerint sikeres és megkérdőjelezhetetlen az a szolgálat, amit a nemzet felemelkedésével közösen tesznek a Fidesszel együtt.

  • Pásztor István: Ma már Szerbiában előnyt jelent magyarnak lenni

A Fidesz ma egy olyan közösségi támogatásnak örvend, amely példáját ritkítja és megkerülhetetlen alakítójává vált az európai folyamatoknak – emelte ki Pásztor István.

A VMSZ elnöke méltatta az erkölcsi politika és támogatás, amit a Fidesz nyújt a határon túliaknak.

A feladatokról szólva elmondta, olyan lehetősége nyíltak ki, amelyekről korábban nem is álmodhattak.

Ma már Szerbiában nem jelent hátrányt magyarnak lenni, hanem előnyt jelent magyarnak lenni, azok, akik nem magyarnak születtek szeretnének magyarokká válni

– tette hozzá.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!