2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Belföld

Paróczai Anikó: Abszurd és megalázó a büntetőeljárás

  • Paróczai Anikó: Abszurd és megalázó a büntetőeljárás

Abszurdnak és megalázónak nevezte a kispesti önkormányzat átláthatósági tanácsnoka, az ellene indított eljárást. Paróczai Anikót azért rabosították, mert a kerület vagyonkezelő igazgatója feljelentést tett ellene egy tényfeltáró videó miatt.

A KDNP országgyűlési képviselője szerint ez az ügy is azt mutatja, hogy komoly belharcok zajlanak a baloldali pártok között.

Így jellemezte az ellene indított becsületsértési eljárást a kispesti átláthatósági tanácsnok, akit azért rabosítottak, mert összefoglalót készített a Hír TV és a Magyar Nemzet tényfeltáró cikkeiből és műsoraiból a kerület korrupciós ügyeivel kapcsolatban. A videóban szóba került Kránitz Krisztiánnak, a kispesti vagyonkezelő igazgatójának eltitkolt spanyolországi nyaralója is. Kránitz emiatt feljelentést tett. Paróczai Anikó az ATV-ben arról beszélt, hogy az események ellenére folytatni fogja a munkáját.

A KDNP országgyűlési képviselője szerint felháborító és szégyenteljes, hogy a botrányos tények napvilágra kerülése után még Kránitz Krisztián volt az, aki feljelentést tett. Nacsa Lőrinc hangsúlyozta: a mostani ügy is azt bizonyítja, hogy komoly belharcok zajlanak a baloldali pártok között.

A kispesti önkormányzat a tavaly októberben nyilvánosságra került, korrupciógyanút felvető ügyekkel kapcsolatban vizsgálóbizottságot állított fel, ez azonban a koronavírus-járvány miatt nem tudta kitölteni a mandátumát, Gajda Péter, a kerület szocialista polgármestere pedig ezután feloszlatta a testületet. Gajda neve egyébként szintén szerepel a Hír TV által nyilvánosságra hozott hangfelvételen.

 

Nacsa: Felháborító és szégyenteljes Kránitz Krisztián lépése

Felháborító és szégyenteljes, hogy Kránitz Krisztián feljelentést tett azután, hogy botrányos tények derültek ki róla - mondta a KDNP országgyűlési képviselője. Nacsa Lőrinc hangsúlyozta: Paróczai Anikónak, a kispesti önkormányzat Momentumos átláthatósági tanácsnokának a rabosítása is azt mutatja, hogy komoly belharcok vannak a baloldali pártok között, Kránitz Krisztián ügye pedig mélyen át van itatva a korrupció gyanújával.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!