2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Parkolóhelyet ígért Salgótarjánban a baloldali városvezetés, de valami egészen mást csináltak

Elégedetlenek és átverve érzik magukat a salgótarjáni Beszterce-lakótelepen élők, ugyanis parkolóhely kialakítás címén valami egészen mást kaptak. A Nógrádi vármegyeszékhely társasházi övezetében évek óta nehéz leparkolni, most az önkormányzat gyakorlatilag legalizálta az eddig szabálytalan megoldást: a járdára terelte az autókat.

  • Parkolóhelyet ígért Salgótarjánban a baloldali városvezetés, de valami egészen mást csináltak

Új területek kialakítása helyett járdákra festettek fel parkolóhelyeket a salgótarjáni Beszterce-lakótelepen. Évek óta gondot okoz a parkolás, amit a bővítés helyett a lakók szerint látszatmegoldásokkal orvosol az önkormányzat.

De nem csak festéssel, aszfaltozással is "segítette" a helyzet megoldását a városvezetés: a segítés ugyanakkor itt most idézőjeles, hiszen egy bitumencsíkkal gyakorlatilag a járdán alakítottak ki parkolókat, vagyis az eddig szabálytalanul parkolók most zöld lámpát kaptak. Az eredményen felháborodtak az ott élők.

Többen úgy gondolják, ha semmit nem tett volna a bal oldali vezetőség, azzal is előrébb lennének.

"Amit itt látunk most már az elmúlt években, az elmúlt két ciklusban, az a baloldali városvezetésnek a pótcselekvései. Ez, amit itt is látunk, hogy egy kis bitument odadobunk a járda szélére, hogy a gyógyszertárnál felfestünk parkolókat a járdára, vagy pedig teljesen káoszt kialakítva a Besztercén egyirányosítunk utakat azért, hogy a hosszanti parkolásból halszálka parkolásokat csináljunk, ezek nem megoldások" - vélekedett Fenyvesi Gábor önkormányzati képviselő.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!