2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Párbeszédesek akartak manipulálni egy közvélemény-kutatást

Párbeszédesek próbáltak meg manipulálni egy közvélemény-kutatást - írja az Azonnali.hu

  • Párbeszédesek akartak manipulálni egy közvélemény-kutatást

Az IDEA Intézet időközben lezárult online felmérését küldte ki a Párbeszéd egy, a szimpatizánsainak címzett levelezőlistára. A párt a levélben kitöltésre biztatja a szimpatizánsokat, hangsúlyozva: ezzel Karácsony Gergely kampányát segítik.

Sajtóosztályuk tagadta, hogy manipulálták volna a felmérést, szerintük ez nem is közvélemény-kutatás. Az IDEA Intézet vezetője, Böcskei Balázs elmondta: a Párbeszéd körlevelének hatására nagyjából 300 ember töltötte ki a kérdőívüket, akiket azóta ki is szűrtek. Hozzátették: Az, hogy egy párt központilag és ilyen egyértelmű módon próbáljon manipulálni egy kutatást, az talán páratlan a magyar közvélemény-kutatás történetében.


Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!