2024. 07. 20. Szombat Illés napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Parázs vita

Győztest hirdetett a jövő évi választásokra Márky-Zay Péter. Arról győzködte Gulyás Gergelyt, hogy a Fidesznek lesz a legtöbb képviselője és hogy az ellenzéknek nincs esélye még 2026-ban sem. Ez előtt és után viszont a bukott baloldali miniszterelnökjelölt korrupcióval és nyerészkedéssel vádolta a kormányt. A fideszes miniszter szerint a polgrámester egy alternatív valóságban fogalmazza meg gondolatait.

  • Parázs vita

A Fidesz diadalmaskodik majd az EP-választáson - ismerte el Márki-Zay Péter. A hódmezővásárhelyi polgármester és a Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint azonban ez volt az egyetlen állítás, amiben egyetértettek. A kép politikus között ugyanis a Tranziton heves vita robbant ki.

Gulyás Gergely rámutatott, az Unió bürokráciájának legbetegebb pontja az Európai Parlament, amit a kereszténydemokrata pártok javíthatják meg. Márki-Zay azt mondta, ha pártja bejut az EP-be a Néppárt tagjaként a keresztény-konzervatív értékeket fogják erősíteni.

Terítékre került a baloldal kampányfinanszírozási botránya is. Az MMM elnöke azt mondta: kamuszervezetektől nem fogadnak majd el támogatást jövő évi kampányukhoz és kifejtette, büszke arra, hogy az ő szervezete nem is tett ilyet soha.

Nem sokkal később a gyermekvédelmi törvényről vitáztak. Márki-Zay szerint nem szabad megmondani, ki milyen nemű legyen. Márki-Zay aberrált betegnek nevezte azt, aki szerint az apa férfi, az anya nő, majd általánosan aberráltnak nevezte azokat a parlamenti képviselőket, akik az erre vonatkozó jogszabálymódosítást támogatták. Gulyás hozzátette: szerinte meg ez a gondolkodás abnormális.

A teljes vita:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ujjong a Hamász

Ujjong a Hamász

A Hamász iszlamista palesztin mozgalom pénteken üdvözölte a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICJ) véleményét, amely szerint törvénybe ütköző, hogy Izrael továbbra is megszállva tartja az 1967-ben megszállt palesztin területeket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!