2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

Papíron nem Jakab Péter a Jobbik elnöke

Hivatalosan tényleg nem Jakab Péter a Jobbik elnöke. – erősítette meg híradónk kérdésére a párt közleményben. Mint írják, az erre irányuló kérelmüket a Fővárosi Törvényszék még nem jegyezte be. Korábban Sneider Tamás volt pártelnök beszélt arról, hogy a Jobbik nem kérte a pártelnöki lemondási nyilatkozatát, így papíron még mindig ő van bejegyezve a párt elnökének, csak már lejárt a mandátuma. Balczó Zoltán jobbikos országgyűlési képviselő sem tudta megmondani, hogy hivatalosan ki a Jobbik elnöke, szerinte az számít, hogy az elnökség Jakab Pétert választotta meg.

  • Papíron nem Jakab Péter a Jobbik elnöke

Még mindig én vagyok papíron a Jobbik elnökeként bejegyezve – erről beszélt az azonnalinak Sneider Tamás a frakciót a közelmúltban otthagyó volt pártelnök. Mint mondta, neki május 12-én lejárt a mandátuma, így az övé már nem, Jakab Péteré pedig még nem hatályos. Az interjúban kitért arra is ,hogy ez többek között annak köszönhető, hogy a jelenlegi vezetés arra sem volt hajlandó, hogy kérjék a pártelnöki lemondási nyilatkozatot.

Hivatalosan tényleg nem Jakab Péter a Jobbik elnöke. – erősítette meg híradónk kérdésére a párt közleményében. Mint írják, az erre irányuló kérelmüket a Fővárosi Törvényszék még nem jegyezte be.

Balczó Zoltán jobbikos országgyűlési képviselő híradónknak nem tudta megmondani, hogy hivatalosan ki a Jobbik elnöke, szerinte csak az számít, hogy az elnökség Jakab Pétert választotta meg.

A Jobbik frakciót a közelmúltban otthagyó Farkas Gergely szűkszavúan nyilatkozott híradónknak, azt azonban ő sem tudta megmondani, hogy hivatalosan jelenleg ki a Jobbik elnöke. Farkas Gergely korábban közösségi oldalán azzal indokolta pártból való távozását, hogy nem kíván asszisztálni Jakab Péter és csapatának tevékenységéhez, amely politikai és erkölcsi züllésbe sodorta a pártot. 

Jakab Péter januári elnökké választását követően sorra léptek ki képviselők a Jobbik parlamenti frakciójából, Sneider Tamást és Varga-Damm Andreát és Farkas Gergelyt megelőzően Bana Tibor és Bencsik János is így döntött, nemrég pedig feloszlott a párt zalaegerszegi és ozorai alapszervezete is.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!