2024. 03. 05. Kedd Adorján, Adrián napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Pankotai Lili elmondta, mit szeretnének a fiatalok + videó

A káromkodásairól, rendbontásairól ismertté vált civil aktivista, Pankotai Lili a Magyar Jelen Nyílt sisak című műsorában beszélt a magyarok megélhetési problémáiról.

  • Pankotai Lili elmondta, mit szeretnének a fiatalok + videó

Szerint nem szükséges, hogy a falu végén bárki költségvetési kérdésekről mondja el a véleményét.

– Miért a kispiricsi falu végén élő árufeltöltőket kérdezik meg? – tette fel a kérdést a nemzeti konzultáció kapcsán Pankotai, aki úgy látja, azért van szükség külföldi munkaerő alkalmazására, mert a magyar fiatalok folyamatosan elhagyják az országot. Úgy látja, a kivándorlás jelensége nélkül ez a probléma csak öt-tíz év múlva merült volna fel.

Mandiner szemléjéből kiderül, hogy az aktivista szerint egy politikusnak nem kellene másról szólnia, mint a népképviseletről.

Pankotai azt várja el, hogy a pszichés szükségletek helyett a valódiak legyenek kielégítve.

A gyermekvédelmi törvényt gumicsontnak nevezte és felháborodásának adott hangot, amiért „látszatdolgokkal van kiplakátolva az ország”. Úgy látja, a gyermekvédelmi rendszerből hiányzik a pénz és nem jelenik meg benne a prevenció, ami hiteltelenné teszi a kormány gyermekvédelmi kampányait.

Borítókép: Pankotai Lili

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megölte és elásta ismerősét két zalai férfi

Megölte és elásta ismerősét két zalai férfi

Elásott holttestre bukkantak hétfőn Zalaegerszegen, a gyilkosság gyanúsítottjait néhány órával később elfogták - közölte a police.hu oldalon kedden a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság.
Orbán Viktor: új világrend van kialakulóban

Orbán Viktor: új világrend van kialakulóban

A világban végbemenő változásokról, a magyar külpolitika stratégiai irányairól beszélt Orbán Viktor miniszterelnök a Külgazdasági és Külügyminisztériumban a szokásos éves nagyköveti értekezleten kedden délelőtt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!