2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Belföld

Pánikot keltett az ellenzéki polgármester Szombathelyen

Komoly pánikot keltett Szombathely ellenzéki polgármesterének kijelentése, miszerint nincs elég orvos a Markusovszky Kórházban, mert az orvosokat Győrbe vezényelték.

  • Pánikot keltett az ellenzéki polgármester Szombathelyen

Az elhangzottakat a kórház közleményben cáfolta. Mint írták: valóban csoportosítottak át orvosokat Győrbe, de csak addig, amíg a szombathelyi intézmény nem lett járványkórház. Amikor azonban Nemény András a sajtótájékoztatót tartotta, már az orvosok a szombathelyi intézményben voltak.

Kommunikációs problémának értékelte az ellenzéki polgármester az orvoshiányról szóló nyilatkozatát. Némény András azt állítja ő, a város Védelmi Bizottságától kapott információkat mondta el.

Kerestük a szombathelyi kórház főigazgatója elmondta: valóban csoportosítottak át orvosokat Győrbe, de csak addig, amíg a szombathelyi intézmény nem lett járványkórház.

A főigazgató hozzátette nincs arról szó, hogy ne tudnák ellátni a betegeket az Intézményben.

Bár a koronavírusos betegek száma a szombathelyi kórházban is folyamatosan növekszik, ennek ellenére van elég lélegeztetőgép és orvos is az Intézményben.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!