2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:05

Belföld

Panaszt nyújtottak be a végrehajtók ellen

Közérdekű panaszt nyújtott be az önálló bírósági végrehajtók ellen a Koppány Csoport és a Fehér Kéményseprők Országos Szövetségének több tagja.

A végrehajtói kamara épülete előtt tüntetők az Országos Felügyeleti Tanácstól valamint a Revizori és Vizsgálóbiztosi Tanácstól azt követelik: folytassanak vizsgálatot azokkal a végrehajtókkal szemben, akik ellen büntetőeljárás indult. A mintegy félszáz demonstráló a végrehajtói tevékenység államosítását és a devizahitelesekkel szembeni árverezések azonnali leállítását is követelte.

A demonstráció ideje alatt a kamara épületének védelmét több tucat rendőr biztosította. A Magyar Nemzet kedden írt arról, hogy október elején malacsülttel, marhabélszínnel és saját címkézésű borral ünnepeltek a végrehajtók egy sárvári luxusszállodában. A tervezett konferencia viszont végül elmaradt.

– Szomorú, hogy míg a családokban a gyerekek, kiskorúak éheznek, éhen halnak, a szülők hónap végére nem tudnak enni adni nekik, addig ezek az emberek luxuskörülmények között, nem kis létszámmal, ötszáz fővel luxusszállodában mulatnak, szórakoznak, dorbézolnak azon a pénzen, amit az adósoktól, a gyermekek szája elől vesznek el és élik világukat luxusautóikkal, luxuslakásaikkal és luxuscégeikkel – mondta a demonstráción Dabasi Tamás, a  Fehér Kéményseprők Országos Szövetségének elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!