2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Őszöd kapcsán is lehallgatták az ellenzéket Laborc idején?

Rendszeresen használták politikai célokra az NBH-t Laborc Sándor főigazgatósága idején, még Orbán Viktor telefonbeszélgetéseit is lehallgatták. Ezt Demeter Ervin, az első Orbán-kormány titokminisztere mondta a Magyar Nemzetnek adott interjújában.

A fideszes politikus arról is beszélt, hogy egy műveleti dossziéban talált bizonyítékokat arra, hogy az őszödi beszéd kiszivárogtatásával összefüggésben lehallgatták az ellenzéket. Demeter Ervin hozzátette: kizártnak tartja, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnökként ne tudott volna arról, hogy a Laborc–Portik-találkozókon az ellenzék lejáratásában egyeztek meg a felek.

A Gyurcsány-kormány titokminisztere a lapnak cáfolta Demeter Ervin állításait. Szilvásy György azt mondta, tárcavezetőként ő nem tájékoztatta Gyurcsány Ferencet a Laborc–Portik-találkozókról, mert jelentéktelen kérdésnek ítélte meg az ügyet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!