2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Őszintén Varga Judittal: Április 3-án nem csak Magyarország jövőjéről, hanem egész Európa sorsáról döntünk

Minden választásnak nagy a tétje, de most 12 év eredményét kell megvédenünk április 3-án. Amit 2010-ben ez a nemzeti, konzervatív kormány és nemzeti, konzervatív oldal elkezdett felépíteni, az valós eredményeket hozott. Mindezeket meg kell védeni és tovább kell vinni. Még nagyon sok teendőnk van és még annyi szép dolog vár erre a szép országra, amit jó emberek laknak– hangsúlyozta Varga Judit igazságügyminiszter a Hír TV Őszintén című műsorában.

  • Őszintén Varga Judittal: Április 3-án nem csak Magyarország jövőjéről, hanem egész Európa sorsáról döntünk

- Ha összevetjük az utcafórumok tapasztalatait, a Békemeneten való tömeget, azokat az energiákat, amiről a miniszter asszony is beszélt. Elég lesz ahhoz, hogy magabiztos, jó felhatalmazást kapjon a következő kormány

-      tette fel a kérdést Velkovics Vilmos műsorvezető.

- Sportember vagyok, sokat jártam versenyekre. Mindig benne voltam az első három helyzetben a megyei 100 méteres síkfutó bajnokságon. Mindig oda kellett állni a rajthoz és mindig el kellett indulni. Akkor tudtam megmondani, hogy első lettem vagy második, amikor befutottam a célba. Addig csak az edzésre koncentráltam. Most is az edzésre koncentrálok. Mindenkinek azt mondom, hogy jól nézünk ki és még sohasem néztünk ki ennyire jól, ahogy a miniszterelnök úr is látta a színpadról március 15-én a Békemenetet. (...)

- De most kell bele kell tenni mindent. A versenyző nem arra gondol, hogy a dobogón hogy s mint lesz, hanem hogy nekem még mik azok a feladatok, amiket teljesíteni kell.

Varga Judit hozzátette: 

- Ahova lehet, én még el akarok menni, még 9 polgári est vár rám és rengeteg találkozás a választókerületekben. Személyes eltökélt célom, hogy fizikailag is megjelenjek a következő  napokban. Aki ebben a csapatban dolgozik, mindenkinek ez a célja. Most koncentráljunk erre a feladatra, és ha Isten is úgy akarja, lesz egy szép eredményünk április 3-án.

Az igazságügy miniszter leszögezte: fontos, hogy a gyermekvédelmi népszavazáson is erős üzenetet küldjünk Európának.

A műsor további részben többek között szó volt áldozatsegítésről, az orosz-ukrán háború okozta válságos helyzetről és  magyar emberek társadalmi felelősségvállalásáról, amellyel segítik a menekülő embereket.

Teljes beszélgetés:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!