2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

A kenguru

Következik:

Híradó 22:15

Belföld

Összevonnák az eljárásokat Portik Tamás miatt

Hatályon kívül helyezte a Fővárosi Ítélőtábla a Prisztás-ügy februári, elsőfokú ítéletét annak érdekében, hogy a vádlott Portik Tamást több emberen elkövetett emberölésért ítélhessék el.

A Pestisracok.hu úgy tudja, a végzés szerint az elsőfokú bíróság jogszabályt sértett, mert nem vette figyelembe, hogy Portik ellen az Aranykéz utcai robbantás ügyében is nyomoznak. Közben a nyomozás befejeződött és Portik Tamás, illetve Jozef Rohács ellen vádat is emelt az ügyészség. Az ügyet később a Fenyő-gyilkossággal is egyesítették. Ám az ítélőtábla szerint ahhoz, hogy a vádlottat több emberen elkövetett emberölésért ítélhessék el, egy eljárásban kell lefolytatni az emberölési ügyeit. Vagyis ha a Prisztás-ügyet nem egyesítik a többivel, hanem jogerősen döntenek róla, az Aranykéz utcai robbantás és a Fenyő-gyilkosság ügyében indult eljárást meg kellene szüntetni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!