2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Tisztelet a tudósoknak! - Nobel-díj-átadó 2023

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Összeomlás közeli állapotban van Pécs egyik belvárosi műemlék épülete

A város balliberális vezetése mindössze annyit tett, hogy a balesetveszély miatt bekerítette a házat. Az önkormányzat kormánypárti frakcióvezetője felszólította Péterffy Attila polgármestert használja ki azt a rövidesen megnyíló pályázati lehetőséget melyből ujjá lehet építeni az épületet.

  • Összeomlás közeli állapotban van Pécs egyik belvárosi műemlék épülete

A műemlék épületben legutóbb a Bóbita Bábszínház működött, de 13 éve üresen áll, mert életveszélyessé nyilvánították. A város balliberális vezetése a magyar kormányt kihagyva közvetlenül Brüsszelből akart pénzt szerezni a felújításra, de kérésüket elutasították. Azóta az épület folyamatosan romlik, pár hónapja paravánnal vették körbe azért, hogy a lehulló vakolat ne okozzon balesetet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Új alap segíti a családokat

Új alap segíti a családokat

Eddigi családpolitikánkat a jövőben kiegészítjük egy olyan alappal, amely a testi, lelki és szellemi egészséget szolgálja, hiszen erre kell és lehet építkezni - mondta Hornung Ágnes vasárnap egy fővárosi rendezvényen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!