2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Domonkosok Magyarországon 03:00

Belföld

Ősszel megegyezhet az LMP, a Jobbik és a Momentum

  • Ősszel megegyezhet az LMP, a Jobbik és a Momentum

A Momentummal is kiegészülhet a Jobbik és az LMP esetleges együttműködése - erről a zöldpárt elnökségi tagja beszélt Magyarország élőben című műsorunkban.

Kanász-Nagy Máté szerint legkésőbb ősszel eldől, hogy meg tudnak-e egyezni az ellenzéki formációk.

Ha megnézzük az elmúlt napok, hetek történéseit, tényleg egyre több olyan nyilatkozat születik, olyan vélemények fogalmazódnak meg, amik abba az irányba mutatnak, hogy ne csak az LMP és a Jobbik, de a Momentum is, tehát a XXI. századi pártok, jelenleg hárman vannak, akik láthatóak és komolyabb erőt képviselnek ezen pártok közül, ők valamiféle közös gondolkodásra vagy megegyezésre törekedjenek. Én ezt egy nagyon jó iránynak tartom. Én szerintem egy nagyon izgalmas őszi politikai szezon áll előttünk, ahol mind a három pártnak, mind az LMP-nek, a Jobbiknak és a Momentumnak meg kell hoznia az ezzel kapcsolatos döntéseit - mondta el a politikus.

Tekintse meg a teljes beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!