2022. 12. 07. Szerda Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Összegyűlt a 200 ezer aláírás, népszavazás lesz a Fudan egyetemről

Összegyűltek az aláírások, így lehet népszavazást tartani a Fudan egyetemről és az álláskeresési járadékról, állapította meg a Nemzeti Választási Bizottság szerda délután. A népszavazási kezdeményezéseket Karácsony Gergely nyújtotta be, az összegyűlt íveket január 21-én adta le a Nemzeti Választási Irodának. A bizottságnak tájékoztatása alapján a Fudan népszavazáshoz 200 526 érvényes aláírás érkezett, míg az álláskeresési járadékhoz 200 555. A népszavazásra ősszel kerülhet sor.

  • Összegyűlt a 200 ezer aláírás, népszavazás lesz a Fudan egyetemről

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!