2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Belföld

Országszerte zivatarra és felhőszakadásra figyelmeztetnek

Az egész országra figyelmeztetéseket adott ki zivatar, illetve felhőszakadás veszélye miatt csütörtökre az Országos Meteorológiai Szolgálat.

  • Országszerte zivatarra és felhőszakadásra figyelmeztetnek

Az MTI-hez szerdán eljuttatott veszélyjelzés szerint zivatarveszély miatt az egész országra kiadták az elsőfokú figyelmeztetést.

Baranya, Bács-Kiskun, Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna, Vas és Zala megyére a felhőszakadás miatt is kiadták a figyelmeztetést.

Azt írták: szerdán a Tiszántúlon "lecsengenek" a zivatarok, az országból kilépő, gyengülő zivatarokat még időnként egy-egy viharos lökés, jégeső kísérheti. Csütörtök reggelig egyéb veszélyes időjárási jelenség nem várható.

Csütörtökön a déli óráktól egy hidegfront mentén észak felől egyre többfelé alakulnak ki zivatarok, amelyek dél felé haladnak. Legkésőbb a déli megyékben várható zivatar kipattanása. Az esti órákban már mérséklődik a csapadék. A zivatarokat átmenetileg viharos szél, jégeső is kísérheti. Az egymást követő zivatargócokból helyenként nagy mennyiségű (jellemzően 20-30, de akár 40 milliméter) csapadék is összegyűlhet.

Az előrejelzés szerint csütörtökön hajnalban plusz 2 és 8, délután 15 és 21 Celsius-fok között alakul a hőmérséklet. Komoly lehűlés a következő napokban sem várható, de a hétvégén néhol ismét fagypont alá hűlhet a levegő.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Olyan történetet idézett fel Orbán Viktor, amitől ledöbbent a hallgatósága + videó

Olyan történetet idézett fel Orbán Viktor, amitől ledöbbent a hallgatósága + videó

A Fidesz-KDNP európai parlamenti kampánynyitóján Orbán Viktor miniszterelnök felidézte, hogy az e heti kétnapos Nemzeti Konzervativizmus Konferenciát (NatCon) három brüsszeli polgármester is megpróbálta betiltani, de a rendezvény végül lezajlott. A kormányfő most elhozta magával a betiltó határozat szövegét. Kiderült, milyen is a brüsszeli jogállamiság.
Szentkirályi Alexandra: Karácsony Gergely elnémult budapesti terveimre

Szentkirályi Alexandra: Karácsony Gergely elnémult budapesti terveimre

Karácsony Gergely elnémulva reagált budapesti terveimre. Én is elnémulnék a főpolgármester úr helyében, ha ilyen csapnivaló 4,5 év állna mögöttem városvezetőként - mondta Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a Facebook-oldalán pénteken közzétett videóban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!