2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

A Sakál, a Patkány, a Kádár és a Laci 03:00

Belföld

Országszerte nő az érdeklődés a falusi csok iránt

Országszerte nő az érdeklődés a falusi ingatlanok iránt. Különösen három térségben: Komárom-Esztergom, Jász-Nagykun-Szolnok és Nógrád megyében élénkült meg az ingatlanpiac. Bár a falusi csok rendszere júliustól indul, a szakértők azt mondják: a növekvő kereslet már az új népességpolitikai intézkedéseknek köszönhető.

  • Országszerte nő az érdeklődés a falusi csok iránt

Nógrádban minden település, sőt egy város is megfelel a falvak számára megalkotott új csok szabályoknak. Ezért nemcsak a megye gazdasága, hanem a helyi ingatlanpiac is élénkül.

A Nyugat-Nógrád fővárosának számító Balassagyarmaton is érezhető az ingatlanpiac változása. A kereslet folyamatosan nő. A város ezért több lakhatási programon is dolgozik. A fiatal házasoknak fecskelakások épülnek, de gondolnak az ingázó munkavállalókra is.

A falusi CSOK szabályai a hírek szerint kizárják az ingatlanos csalások lehetőségét, a nagycsaládosoknak pedig tízmillió forint vissza nem térítendő támogatást jelentenek majd.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor: Hajrá, Alexandra! + videó

Orbán Viktor: Hajrá, Alexandra! + videó

A mostani főpolgármester úrnak a tudása az leértékelődött az elmúlt időszakban. Ő egy dolgot tud, azt jól tudja, kötözködni a kormánnyal – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!