2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Országszerte megkezdték az ajánlásgyűjtést az ellenzéki pártok is + videó

Megkezdték az európai parlamenti választáshoz szükséges aláírások összegyűjtését a baloldali pártok is. Országszerte megtalálhatóak az ellenzéki standok. Elsőként Magyar Péter pártjának, a Tisza Pártnak sikerült összegyűjtenie az aláírásokat.

  • Országszerte megkezdték az ajánlásgyűjtést az ellenzéki pártok is + videó

Elkezdődött a kampányidőszak. Idén először tartják egy napon, június 9-én az európai parlamenti- és önkormányzati választásokat Magyarországon. A szavazók így egyszerre voksolhatnak a 21 magyar EP-képviselőről, valamint a polgármesterekről, önkormányzati-, illetve vármegyei képviselőkről. Szombaton hivatalosan megkezdődött az európai parlamenti választáshoz szükséges aláírások összegyűjtése is.

Magyar Péter pártjának az elsők között sikerült összegyűjtenie az ajánlásokat. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!