2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Országszerte készültek a vendéglátósok a vidéki enyhítésre

Országszerte készültek a vendéglátósok a kijárási korlátozások vidéki enyhítésére. Zalaegerszegen Kósi Zsolt, Gyuk Alexandra, Ózdon pCsápenszky Erna, míg GyőröttGáspár Milán figyelte a vendéglátósok forgalmát.

A tudósító többek között arról számolt be, hogy változó idősávokban teltek meg a kávézók teraszai. Kósi Zsolt emlékeztetett arra, hogy csak azok a vendéglátóhelyek nyithattak ki, amelyek rendelkeznek terasszal vagy kerthelyiséggel. A Hír Tv munkatársa megjegyezte, hogy óvatosak a vendégek, apró lépésekben veszik újra birtokukba a kávézókat és éttermeket.

Csápenszky Erna Ózdon figyelte a vendéglátósok forgalmát. Elmondta, hogy egyre többen merészkednek ki az utcákra, úgy tűnik, hogy fokozatosan tér majd vissza az élet a városba. A tudósítónak a megkérdezett vendéglátósok örömüket fejezték ki az újranyitás miatt, és elhangzott, hogy a szabályok betartása végett új intézkedéseket is bevezettek a kávézók és a bisztrók.

Gyuk Alexandra arról számolt be, hogy a kora esti órákra kicsit felbátorodtak az emberek, és egyre többen ülnek ki a vendéglátóhelyek teraszaira Zalaegerszegen. A tudósító kitért arra, hogy az edzőtermek még óvatosak, vannak, akik kivárnak, és inkább online edzéseket tartanak.

A győri tapasztalatokról Gáspár Milán számolt be. Elhangzott, hogy az ország nyugati felén is óvatosak az emberek, lassan térnek vissza a közterekre és a vendéglátóhelyekre is. Elhangzott, hogy a forgalom jóval elmarad az ilyenkor szokásosnál. 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Honvédelmi veszélyhelyzet

A miniszteri eskütételek mellet ma szavaznak a 10. alaptörvény-módosítási javaslatról a parlamentben. Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogászt kapcsoltuk a Híradóban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!