2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Belföld

Országszerte készültek a vendéglátósok a vidéki enyhítésre

Országszerte készültek a vendéglátósok a kijárási korlátozások vidéki enyhítésére. Zalaegerszegen Kósi Zsolt, Gyuk Alexandra, Ózdon pCsápenszky Erna, míg GyőröttGáspár Milán figyelte a vendéglátósok forgalmát.

  • Országszerte készültek a vendéglátósok a vidéki enyhítésre

A tudósító többek között arról számolt be, hogy változó idősávokban teltek meg a kávézók teraszai. Kósi Zsolt emlékeztetett arra, hogy csak azok a vendéglátóhelyek nyithattak ki, amelyek rendelkeznek terasszal vagy kerthelyiséggel. A Hír Tv munkatársa megjegyezte, hogy óvatosak a vendégek, apró lépésekben veszik újra birtokukba a kávézókat és éttermeket.

Csápenszky Erna Ózdon figyelte a vendéglátósok forgalmát. Elmondta, hogy egyre többen merészkednek ki az utcákra, úgy tűnik, hogy fokozatosan tér majd vissza az élet a városba. A tudósítónak a megkérdezett vendéglátósok örömüket fejezték ki az újranyitás miatt, és elhangzott, hogy a szabályok betartása végett új intézkedéseket is bevezettek a kávézók és a bisztrók.

Gyuk Alexandra arról számolt be, hogy a kora esti órákra kicsit felbátorodtak az emberek, és egyre többen ülnek ki a vendéglátóhelyek teraszaira Zalaegerszegen. A tudósító kitért arra, hogy az edzőtermek még óvatosak, vannak, akik kivárnak, és inkább online edzéseket tartanak.

A győri tapasztalatokról Gáspár Milán számolt be. Elhangzott, hogy az ország nyugati felén is óvatosak az emberek, lassan térnek vissza a közterekre és a vendéglátóhelyekre is. Elhangzott, hogy a forgalom jóval elmarad az ilyenkor szokásosnál. 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!