2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Belföld

Országszerte folytatódik a védőoltások beadása

A nagyobb létszámú idősotthonokban országszerte 61 intézményben több mint 7 ezer ember jelentkezett a koronavírus elleni vakcina beadására. Eközben az egészségügyi dolgozók oltása a végéhez közeledik.

  • Országszerte folytatódik a védőoltások beadása

A Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórházban eddig több mint 700-an vették fel a vakcinát, a jövő héten még kétszázan kaphatják meg.

Sorra oltják az egészségügyi dolgozókat a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórházban, Kaposváron. Vasárnap 25 munkatárs, köztük a Központi Laboratóriumban vegyészmérnökként

Sermanné Kanász Judit is megkapta a védőoltást.

A tapasztalatok alapján pedig határozottan növekszik az oltási kedv a megyei kórházban. Egyre több egészségügyi dolgozó jelzi, hogy szeretné felvenni a vakcinát.

Emellett tegnap a megye szociális intézményeiben is elkezdődött az oltás. A szakemberek kiemelték: eddig semmilyen mellékhatást nem tapasztaltak a védőoltások beadása során. Hozzátették: a vírus elleni védekezés leghatékonyabb eszköze a vakcina, ezért is fontos, hogy minél többen kérjék az oltást.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Őszi kertészkedés

Radar - Őszi kertészkedés

Néhány hasznos tanácsot ad nekünk Mogyorósi Rita hobbikertész, aki már neki is látott az őszi feladatoknak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!