2024. 07. 17. Szerda Endre, Elek napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:55

Belföld

Országos razziát tart jövő héten a rendőrség

A rendőrök országosan ellenőrzik a járművezetőket augusztus 13-ig. A cél a gyorshajtók megfékezése és az utak biztonságosabbá tétele.

  • Országos razziát tart jövő héten a rendőrség

Országos razzia indul hétfőtől a magyar utakon. A magyar rendőrség, ez európai ROADPOL elnevezésű kezdeményezéshez csatlakozik melynek célja kiszűrni az utakról a gyorshajtókat, és természetesen biztonságosabbá tegyék azokat, ezenfelül a rendőrség célja hogy az illegális gyorsulási versenyeket is megszüntessék, ennek következtében egy úgynevezett lavina trafipaxolást fognak bevezetni ez azt jelenti az életben a jövőhét egészében hogy egymás után több sebességmérővel is találkozhatnak majd az autósok .

A budapesti autósok szerint ez egy jó kezdeményezés, szükség van a gyorshajtók megfékezésére.

A sikeres akciók mellett a technika is folyamatosan fejlődik a magyar rendőrségnél. Egyharmadára csökkent a bűncselekmények száma 2010-hez képest, amiben nagy szerepet játszottak a rendőrségi fejlesztések, és a modern eszközök beszerzése. Idén például már több mint ezer alkalommal vetettek be rendőrségi drónokat a közlekedési szabály-szegők kiszűrése érdekében.

Borítókép: MTI/Lakatos Péter

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!