2021. 11. 30. Kedd András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 14:00

Belföld

Országhatárokon átívelő fesztivált rendeznek a Börzsönyben

Az IpolyFeszt a közös kultúra által összeköti azt, amit a határ szétválaszt! - így jellemezte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a Börzsöny-vidéken megrendezésre kerülő rendezvényt. A fesztivál 12 településen számos programmal várja az idelátogatókat: többek között koncertekkel, kulturális programokkal, képzőművészeti kiállításokkal és természetjáró túrákkal. A rendezvény három napig tart, június 18-tól 20-ig.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

A CNN-nek adott interjút Szijjártó Péter

Három kérdés, három hamis állítás, ez a balliberális sajtó egyenlete – így jellemezte Szijjártó Péter azt az interjút, amit az amerikai CNN csatorna készített vele.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!