2024. 05. 06. Hétfő Ivett, Frida napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Vezércikk 04:00

Belföld

Országbérlettel is használhatóak az Inter City vonatok

Mától az ország-bérlettel is használhatóak az Inter City vonatok. A MÁV és a GYESEV járatain megszűntek az Inter City-pótjegyek és a gyors-vonat pótjegyek, a helyükbe új, egységes árazású helyjegyek léptek érvénybe.

  • Országbérlettel is használhatóak az Inter City vonatok

Nagy a forgalom szombaton is a Keleti pályaudvaron. Rengetegen használják az intercity kényelmes járatait is, mától pedig erre az ország bérlettel közlekedőknek is lehetőségük van, ha a vonatokra egységes árazású helyjegyet is váltanak.

Kollégista vagyok, diák úgyhogy azért ez nagyon nagy segítség, hogy bevezették az Inter Cityre is, mert Miskolcról járok és csak Inter City van, úgyhogy nem is volt választási lehetőség, hogy olyan vonattal mehessek esetleg, amin lehet használni. Diákkedvezménnyel ez nagyon nagy segítség – mondta egy utas.

A MÁVINFORM sajtóügyeletese elmondta, érdemes lesz az Inter City helyjegyeket már az utazást megelőző napon megvásárolni.

Július elsejétől egységes helyjegyeket vezetünk be. Ez azt jelenti, hogy az intercity vonatokra a helyjegy az utazás előtti napon vásárolva egységesen 650 forintba az utazás napján pedig 990 forintba kerül, a többi helyjegy köteles vonaton pedig egységesen 300 forintos helyjeggyel lehet utazni – mondta Váczi Viktor, a MÁVINFORM sajtóügyeletese.

Szombattól szezonális napijegyeket vezet be a MÁV-Volán-csoport Baranyában. Így mostantól – Mecsek napijegy és Tenkes napijegy néven – újabb két szezonális jegytermék érhető el a Mecsek és a Villányi-hegység vonzáskörzetében. A Mecsek napijegy 1990 forintért, a Tenkes napijegy egységesen 1490 forintért érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!