2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Orkán pusztított Hajdú-Bihar megyében

Fákat döntött ki és tetőket rongált meg a tegnap éjszakai orkán erejű szél Hajdú-Bihar megyében. Tégláson áramkimaradást is okozott. Debrecenben pedig autókat tett tönkre egy kidőlt fa. Volt, ahol az utcát is a tűzoltóknak kellett járhatóvá tenni.

  • Orkán pusztított Hajdú-Bihar megyében

Egy nyolc méteres fa dőlt ki a Petőfi téren hajnaléban az erős szél miatt. Két parkoló autót is megrongált. A kár becslések szerint meghaladja a fél millió forintot. Hajdú-Bihar megyében fél négytől reggel 8-óráig 20 riasztást kaptak a tűzoltók.

A Debreceni Kertészeti és Humánszolgáltató Társaságnak is akad bőven munkája a vihar miatt. A két ünnep között ők ügyeletet tartanak, de most olyan sok helyen kellett a hajnali vihar miatt a balesetveszélyt elhárítani, hogy volt olyan akit a szabadságáról hívtak vissza.

A szélviharban senki nem sérült meg.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Bevándorlóországgá akarja tenni Magyarországot az Európai Bíróság ítélete?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!