2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Origo: Drámai állapotok a Csokonai úti idősotthonban

Drámai állapotok uralkodnak a koronavírus miatt a fővárosi fenntartású Baross utcai Idősek Otthona Csokonai utcai telephelyén - írja az Origo. A portál úgy tudja, hogy az intézmény vezetősége titoktartási szerződést íratott alá a munkavállalókkal. Az intézmény működése az összeomlás szélére került, miután az ott dolgozó nyolc nővérből hét megfertőződött, ezért ideiglenes dolgozókkal, és a Baross utcai központból ideirányított szakemberekkel próbálták megoldani a helyzetet. Az Origo informátora szerint viszont továbbra is akadozik a betegellátás.

  • Origo: Drámai állapotok a Csokonai úti idősotthonban

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!