2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Belföld

Óriásplakátokon szembesítik a Márki-Zay Pétert azzal, hogy nem fejlődik a városa

Kedden sajtótájékoztatót tartott Ádók János, a Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület, ahol kifejtette, hogy óriásplakátokon szeretnék szembesíteni Hódmezővásárhely polgármesterét azzal, hogy a város az elmúlt két évben semmit sem fejlődött, helyette a bukott baloldali politikusok gyűjtőhelyévé vált - írja a promenad.hu.

  • Óriásplakátokon szembesítik a Márki-Zay Pétert azzal, hogy nem fejlődik a városa

„Márki-Zay Péter polgármester úr 2018. februárjától, 2019. októberéig joggal mondhatta, hogy megkötött kézzel dolgozik, igaz már akkor sem mutatott érdeklődést a városépítés és az együttműködés iránt. Sokkal inkább az a vágy látszott rajta, hogy minden áron nagy formájú politikus akar lenni, és ezt a pozícióját ennek rendeli alá”

– kezdte a sajtótájékoztatót az egyesület elnöke.

Ádók János elmondta, hogy 2019 októberében a választók döntöttek, Márki-Zay Péternek többsége van a képviselő-testületben.

„Hiába vártuk volna azonban, hogy ez elhozza a mindenki által vágyott békét és fejlődést, mert a polgármester nem vesz tudomást a győzelméről, és az azzal járó felelősségről. Közgyűlési többséggel a háta mögött is a mártírt játssza”

- tette hozzá.

A Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület elnöke kifejtette, hogy a polgármester nem méltányos a legyőzöttekkel, és nem tiszteli a kissebbségben maradtakat. „Mindene a bosszú, és csak azoknak akar a képviselője lenni, akik rá szavaztak. A többieket gyűlöli, megveti, kifigurázza, megalázza, rágalmazza, kirekeszti, sértegeti és kirekeszti. Örömmel tűri el azt is, hogy a követői is ezt tegyék” – hangzott el.

Az elnök arra is kitért, hogy Hódmezővásárhely botrányváros lett. Szerinte nincs még egy olyan város, akinek a vezetője többször jelentkezett volna be miniszterelnöknek. Hozzátette, olyan városvezető sincs, akiről ennyi elvesztett perben derült volna ki jogerősen is, hogy hazudik - írták.

A Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület figyelemfelkeltő akcióba kezdett: óriásplakátokat helyeztek ki Vásárhely több pontjára. Az elnök leszögezte, hogy ezek nem választási plakátok, hiszen ebben a városban csak Márki-Zay Péter kampányol. „Ezek a plakátok elgondolkodtató és emlékeztető üzeneteket fogalmaznak meg” – fogalmazott Ádók János.

Promenad.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!