2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Óriási bulit csaptak a fürdőkben

Negyedik alkalommal rendezték meg a Fürdők éjszakáját Budapesten. Idén a főváros öt gyógyfürdője, a Széchenyi, a Gellért, a Rudas, a Király és a Lukács este 10 órától másnap hajnali 3-ig várta a látogatókat. A rendezvény biztonsága érdekében a Fürdők Éjszakáját idén is csak korlátozott létszámban lehetett látogatni.

A fürdők éjszakáján a tűz és a víz is megfért egymás mellett, az öt fővárosi helyszínen hatalmas buli várta a többségében fiatal vendégeket.

A szombat este egy jegy áráért akár a Gellért, a Rudas, a Lukács, a Széchenyi mellett a Király Fürdőben is megmártózhattak.


Már az esti pénztárnyitás előtt több helyen sorban állás volt, tavasszal csaknem 2000 váltottak jegyet, a szervezők most arra számítanak, hogy rekordot dönt a látogatók száma.

A legtöbben a Széchenyi fürdőbe próbáltak bejutni, ide 1800 embert vártak. A szervezők a rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében a biztonsági terveket az éjszakai bulihoz igazították. Az év eleji West-Balkán tragédia után a belépők számát is korlátozták a rendezvényeken.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!