2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Óriási a felháborodás a transznemű nők nyugdíj-korkedvezménye miatt

A kormánypártok törvénymódosítást kezdeményeznek a Veszprémi Törvényszék nagy felháborodást kiváltó ítélete után.

  • Óriási a felháborodás a transznemű nők nyugdíj-korkedvezménye miatt

"A jogrendszer arculcsapása, hogy a Veszprémi Törvényszék döntése szerint transzneműek is élhetnek a Nők 40 kedvezményes nyugdíj lehetőségével" - mondta Selmeczi Gabriella, aki bejelentette, hogy épp ezért a FIDESZ-KDNP kezdeményezi az érintett törvény módosítását.

A politikus szerint felháborító, hogy Magyarországon van olyan bíró, aki ilyen ítéletet hoz, de ebből is látszik, hogy az LMBTQ propaganda létezik.

Ferencz Orsolya, a Fidesz országgyűlési képviselője szerint a Nők 40 kezdeményezés elsősorban azért jött létre, hogy megköszönjék a nőknek, asszonyoknak azt a "láthatatlan" munkát, amelyet nap mint nap elvégeznek.

 

Fotó: Mandiner

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!