2022. 08. 12. Péntek Klára napja
Jelenleg a TV-ben:

Musis et Virtutibus - Múzsák és erények

Következik:

Vezércikk 03:00

Belföld

Orbán Viktor: Csak együtt sikerülhet legyőzni a problémákat

Nemcsak sok dolog történt, hanem sok dolog történik a következő időszakban - hangsúlyozta Orbán Viktor a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara országos alakuló küldöttgyűlésén. A miniszterelnök elmondta: ember emlékezet óta nem volt ekkora aszály és régóta nem kínozta ekkora csapadékhiány a mezőgazdaságot. A miniszterelnök hozzátette nemcsak az aszály, hanem a háború is súlyos problémát okoz a mindennapjainkban. A világra zúduló magas inflációt nemcsak az agrárium érzi, hanem a kormánytagok, sőt a magyar emberek. Orbán Viktor hangsúlyozta ezt csak együtt sikerülhet legyőzni, így nem véletlen, hogy a magyarok az egységre szavaztak április 3-án.

  • Orbán Viktor: Csak együtt sikerülhet legyőzni a problémákat

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!