2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Lélektáncosok – A Bozsik Yvette Társulat 30 éve 03:00

Belföld

Orbán Viktor odaszúrt a baloldalnak

Ezt megint elkalibrálták. Nem kicsit nagyon - ezekkel a szavakkal üzent a baloldalnak évértékelőjében a miniszterelnök. Orbán Viktor visszatekintett arra, hogy az ellenzéki összefogás, a guruló dollárok, az amerikai és brüsszeli segítség ellenére is kétharmaddal nyerték meg a kormánypártok a tavalyi választást.

  • Orbán Viktor odaszúrt a baloldalnak

A választási eredményekre is visszatekintett a miniszterelnök évértékelőjében. Orbán Viktor emlékeztetett, a teljes ellenzéki összefogással és nyugatról érkező milliárdos anyagi segítséggel szemben ért el újra történelmi kétharmados győzelmet a Fidesz-KDNP.

Majd a Volt egyszer egy Vadnyugat című westernre utalva jellemezte a baloldalt és a DK jelenlegi politikáját. A kormányfő emlékeztetett Gyurcsány Ferencék sorra csábítják magukhoz a politikusokat a többi ellenzéki párttól.

Charles Bronson a szájharmónikás azt kérdezi a rá várakozó három banditától: És Frank? Frank minket küldött. Hoztatok nekem lovat. Nem. Mire a harmónikás: így is lesz két felesleges. Ezt történt 2022-ben Magyarországon. Ez történt 2022-ban Magyarországon s, ha jól látom, a magyar Frank, a mi Ferink éppen most próbálja összefogdosni a gazdátlanul maradt lovakat.

Nem az ellenfél nagysága a mérvadó a megmérettetésekkor - értékelte Orbán Viktor.

A választás győzelmet nem szokták csak úgy utána dobni az embernek

- mondta a miniszterelnök. Kifejtette: Emögött Munka van, de fanyalgók mindig vannak, akik szerint csak szerencséje volt a kormánypártoknak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!