2024. 07. 08. Hétfő Ellák napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Belföld

Orbán Viktor: Nem tűrjük, hogy Magyarországon drágább legyen az üzemanyag, mint a szomszédos országokban + videó

Orbán Viktor kitért a turizmusra is, ami várhatóan rekordot fog dönteni az idei évben. Hozzátette: Az iparág további fejlődéséhez szükség van a repülőtér helyzetének javítására is, ami a Liszt Ferenc repülőtér tényleges átvétel után meg fog történni. - hangsúlyozta a kormányfő

  • Orbán Viktor: Nem tűrjük, hogy Magyarországon drágább legyen az üzemanyag, mint a szomszédos országokban + videó

Orbán Viktor miniszterelnök: "Nem tűrjük el, hogy Magyarországon többet fizessenek az emberek az üzemanyagért, mint a szomszédos országok átlag ára."

Orbán Viktor az üzemanyag árak kapcsán arról beszélt a Kossuth Rádióban, hogy a magyarországi üzemanyag forgalmazókkal kötött megállapodás éppen azt a célt szolgálja, hogy Magyarországon az emberek ne fizessenek többet, mint ami a szomszédos országokban. A miniszterelnök hangsúlyozta: Az egyezséget be kell tartani.

Orbán Viktor miniszterelnök: "Olyan nincs, hogy egy darabig úgy van, aztán egyszer csak kicsúsznak ebből a sávból. Most ez történik. Ezért én még egyszer mondom inkább az empátia meg a visszafogottság nyelvén beszélve, de világossá akarom tenni, hogy most szóval kérjük, de nem mondjuk kétszer. Megállapodtunk, be kell tartani."

Az ország turisztikai helyzetéről bizakodóan nyilatkozott a miniszterelnök. Kiemelte: Az idei év valószínűleg turisztikai rekord lesz Magyarországon. Soha annyi magyar nem nyaralt még, mint ebben az évben fog, és soha annyi külföldi nem jött még az országba, mint amennyi ebben az évben érkezik majd.

Orbán Viktor miniszterelnök: "Idejön valaki, idehozza a pénzét és itt hagyja. Elkölti és az itt marad bekerül a magyar gazdaságba."

Orbán Viktor kitért az iparág magyarországi jelentőségére, fontosságára és előnyeire is. Kiemelte: Jelenleg hazánkban százezrek számára biztosít jövedelmet a turizmus.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Nagy Márton: azonnali cselekvésre van szükség a légiközlekedés problémáinak felszámolása érdekében

Nagy Márton: azonnali cselekvésre van szükség a légiközlekedés problémáinak felszámolása érdekében

A nyári utazási főszezonban a rendszeressé váló késések, járattörlések következtében családok százainak kellett méltatlan helyzetet elszenvedniük a megfelelő tájékoztatás és ellátás hiánya miatt. A tűrhetetlen állapotok felszámolása érdekében a magyar kormány összehangolt és azonnali cselekvést sürget – közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium hétfőn.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!