2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Tisztelet a tudósoknak! - Nobel-díj-átadó 2023 15:30

Belföld

Orbán Viktor napirend előtti felszólalásával megkezdődött az őszi parlamenti ülésszak (videó)

Orbán Viktor napirend előtti felszólalásával 13 órakor megkezdődött az őszi parlamenti ülésszak. A miniszterelnök az ország előtt álló kihívásokról és az ezekre reagáló törvényhozási feladatokról beszélt.

  • Orbán Viktor napirend előtti felszólalásával megkezdődött az őszi parlamenti ülésszak (videó)

A miniszterelnök hangsúlyozta: Magyarország nem engedheti, hogy bárki korlátozza a függetlenségét és szuverenitását.

A miniszterelnök szerint nehéz időszak előtt állunk, az elmúlt időszakban pedig a közép-európai országok és a brüsszeli bürokraták között súlyos összeütközés alakult ki. A migráció ügyéről a kormányfő elmondta:

folytatódni fog a csata Brüsszellel.

Brüsszel tartozik hazánknak

Orbán Viktor leszögezte azt is: hazánk nem engedi be az illegális bevádorlókat, és nem lesznek migráns-gettók Magyarországon.

Orbán Viktor szólt arról is: Brüsszel mintegy 3 milliárd euróval tartozik hazánknak, miközben mi eleget tettünk befizetési kötelezettségünknek.

Orbán Viktor beszéde:

Pálfalvi Milán tudósított az ülésszak előtti várakozásokról:

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Új alap segíti a családokat

Új alap segíti a családokat

Eddigi családpolitikánkat a jövőben kiegészítjük egy olyan alappal, amely a testi, lelki és szellemi egészséget szolgálja, hiszen erre kell és lehet építkezni - mondta Hornung Ágnes vasárnap egy fővárosi rendezvényen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!