2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Orbán Viktor: Mutassuk meg Soros Györgynek, hogy nincs rosszabb befektetés, mint a magyar háborúpárti politikus

Tiszaladányban folytatta az EP-kampányhoz kapcsolódó országjárását Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke kedden - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

  • Orbán Viktor: Mutassuk meg Soros Györgynek, hogy nincs rosszabb befektetés, mint a magyar háborúpárti politikus

Orbán Viktor Koncz Zsófiával, a térség országgyűlési képviselőjével és Liszkai Ferenc polgármesterrel tárgyalt.

A választópolgárokkal folytatott találkozóján elmondta: Brüsszelbe háborúpárti képviselőt küldeni olyan, mint a Dunába vizet hordani: lehet, csak felesleges. Abból van ott elég. Orbán Viktor azt javasolta: "a kilóra megvett háborúpárti baloldaliak helyett küldjünk Brüsszelbe békepártiakat! Mutassuk meg Soros Györgynek, hogy nincs rosszabb befektetés, mint a magyar háborúpárti politikus" - fogalmazott a Fidesz elnöke.

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (k) beszédet mond országjáró kampánykörútjának tiszaladányi állomásán 2024. május 14-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!