2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Orbán Viktor miniszterelnök megköszönte a választók bizalmát

10 év. Köszönöm a bizalmat, Magyarország – írja közösségi oldalán közzétett legújabb bejegyzésében Orbán Viktor. A miniszterelnök ezzel arra emlékeztet, hogy 2010. május 29-én alakította meg második kormányát, amely akkor, és azóta még kétszer (2014, 2018) kétharmados támogatást kapott a választópolgároktól.

  • Orbán Viktor miniszterelnök megköszönte a választók bizalmát

Alapjogokért Központ: Tízéves a kormányzás

Az Orbán-kabinet elmúlt 10 évnyi munkásságáról indított honlapot az Alapjogokért Központ. Az "Újra naggyá teszik Magyarországot 2010-2020" című kutatás átfogóan és kronológiai sorrendben vizsgálja a legfontosabb kormányzati döntéseket, a végrehajtó hatalom stratégiáját, filozófiáját és céljait.

Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalára töltött fel egy visszatekintő filmet az elmúlt egy évtizedről. A kormányfő azt írta, 10 év. Köszönöm a bizalmat, Magyarország!

A Facebook videó ITT tekinthető meg!

Facebook/ Hír TV / Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!