2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Orbán Viktor kormányfő Jens Stoltenberggel tárgyal + videó

Vélhetően Ukrajna helyzetéről és Magyarország NATO-szerepvállalásáról tárgyal Orbán Viktor kormányfővel Budapesten szerdán a szervezet főtitkára. Jens Stoltenberg többször is katonai fellépést sürgetett Oroszországgal szemben, de háborús uszító kijelentéseit számos alkalommal visszavonta.

  • Orbán Viktor kormányfő Jens Stoltenberggel tárgyal + videó

Az Észak-atlanti Szerződés Szervezetének első embere szerdán Budapestre érkezik, és a délelőtti órákban közös sajtótájékoztatót tart az őt vendégül látó Orbán Viktor kormányfővel.

Bár a napirendi pontokat hivatalosan nem ismertették, várhatóan az orosz-ukrán fegyveres konfliktus, annak következményei, köztük a békepárti Magyarország szerepe, valamint a leendő NATO-főtitkár személye lesz a megbeszélések középpontjában.

Orbán Viktor miniszterelnök a múlt héten kifejtette, hogy nem tudja elfogadni a korábbi holland kormányfőt a katonai szervezet élén. Azt is többször elmondta, hogy Magyarország NATO-tagsága ellenére sem hajlandó részt venni katonai műveletben Ukrajnában.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!