2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Szinbád

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Orbán Viktor: Egy migráns gettót akarnak itt csinálni

Elárulták Magyarországot, és migráns gettót akarnak itt csinálni, és ezt nem fogjuk hagyni - ezt Orbán Viktor mondta a Jobbik frakcióvezetőjének a Parlamentben. Az azonnali kérdések órájában a miniszterelnök azt is elmondta, hogy 15 százalékra emelik a kötelező akciókat augusztustól, és ezekben az alapvető élelmiszereknek is benne kell lenniük.

  • Orbán Viktor: Egy migráns gettót akarnak itt csinálni

Az azonnali kérdések órájában több témában is kérdezték a miniszterelnököt. Kálmán Olga, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője a magas háborús inflációt kizárólag a kormányfőnek tulajdonította.

Egymás után hozzuk azokat az intézkedéseket, amelyekkel letörjük az inflációt. Éppen most egy-két nappal ezelőtt vezettük be az árfigyelő rendszert

- reagált a miniszterelnök.

A legutóbbi ülésen a Tisztelt Ház elfogadta a vendégmunkásokról szóló törvényt – válaszolta Orbán Viktor, miután Lukács László György, a Jobbik képviselője arról beszélt, hogy a kormány félmillió idegent akar Magyarországra hozni.

A Jobbik elnöke is megszavazta, hogy migráns gettókat építsenek Magyarországon

- jelentette ki Orbán Viktor viszonválaszában.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hornung Ágnes: Családbarát intézkedések erősítik az apa-gyermek kapcsolatot

Hornung Ágnes: Családbarát intézkedések erősítik az apa-gyermek kapcsolatot

Magyarország kormánya számos intézkedéssel erősíti az apák szerepét a családokban, mivel aktív jelenlétük a gyermekek fejlődésére, érzelmi jólétére, valamint a családok harmonikus működésére is pozitívan hat - írta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!