2021. június 12.,
szombat, Villő napja

A következő évek legfontosabb programja az egyetemek korszerűsítése

2021. január 29., péntek 12:20

„Megállapodtam Stumpf Istvánnal, aki vállalta a felsőoktatási modellváltás koordinációját” – írta Facebook oldalán Orbán Viktor miniszterelnök pénteken. Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-nek elmondta: Stumpf István kormánybiztosként látja el a feladatot február elsejétől.

„Welcome back. Az egyetemek jövője Magyarország jövője. A következő évek legfontosabb programja az egyetemek korszerűsítése. Egész embert igénylő munka. Megállapodtam Stumpf Istvánnal, aki vállalta a felsőoktatási modellváltás koordinációját. István, üdv újra a fedélzeten!” – fogalmazott bejegyzésében Orbán Viktor.

Welcome back! Az egyetemek jövője Magyarország jövője. A következő évek legfontosabb programja az egyetemek...

Közzétette: Orbán Viktor – 2021. január 29., péntek

A Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője, Havasi Bertalan arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Stumpf István február elsejétől kormánybiztosként látja el a felsőoktatási modellváltással és az új fenntartói modell működésével kapcsolatos kormányzati feladatok koordinációját; tevékenységét a miniszterelnök irányítja.

A kormánybiztos kinevezéséről és részletes feladatköréről szóló kormányhatározat várhatóan még pénteken megjelenik a Magyar Közlönyben – mondta a sajtófőnök.

Metropol