2024. 05. 07. Kedd Gizella napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Orbán Viktor: 2024 egy reményteljes év lesz + videó

„Vannak évek, amelyekben az a legjobb, hogy véget érnek. Így vagyunk mi 2023-mal” – jelentette ki Orbán Viktor, aki hat fontos történést is kiemelt a közösségi médiában közzétett videójában. A miniszterelnök hangsúlyozta, hogy a háborúnak nincs vége, a terrorveszély nő Európában és a migrációs nyomás is egyre súlyosabb.

  • Orbán Viktor: 2024 egy reményteljes év lesz + videó

"Vannak évek amelyekben az a legjobb, hogy véget érnek, így vagyunk mi 2023-mal"

- Orbán Viktor a tavalyi évet értékelve emlékeztetett: a szomszédunkban zajló háború nem ért véget és a déli határainkra nehezedő migrációs nyomás sem csökkent.

"Sajnos a háborúnak nincs vége, a terrorveszély nő Európában és a migrációs nyomás is egyre nehezebb. ’23-ban kellett a legény a gátra”

Orbán Viktor a stratégiai együttműködéseket felidézve emlékeztetett, hogy a múlt hónapban Magyarországra látogatott a török elnök is.

„Meglátogatott bennünket a török elnök, aki Magyarország kiemelten fontos, stratégiai szövetségese. Ez egy erős ország, amely fejlődik és most már saját autót is gyártanak, melyből hoztak is egy példányt, cserébe pedig egy lovat adtam. Először sólyomra gondoltam, de az biztos visszarepült volna hozzánk, azt hitték volna, hogy rászedtük őket, ezért inkább egy lovat adtunk. Egy lóerő 435-ért cserébe. Csupa ilyen üzletet szeretnék kötni 2024-ben is”

A miniszterelnök végül hozzátette: 2024 egy reményteljes év lesz, feltéve ha Brüsszelben elindul egy pozitív fordulat, majd hozzátette: Donald Trump pedig győz az amerikai elnökválasztáson és elhozza a békét az orosz-ukrán háborúba.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!