2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 05:30

Belföld

Orbán: A háború átírja a költségvetést

A biztonsági kiadások fontosságáról beszélt Orbán Viktor, miután Vilniusban megnézte a litván fegyveres erők napja alkalmából rendezett katonai díszszemlét.

A miniszterelnök szerint a jelenlegi feszült helyzetben elsőbbséget élveznek a biztonsági kiadások. Orbán hozzátette, amikor a NATO-t új kihívások érték és háború van a szomszédos Ukrajnában, a költségvetési szempontokat is meg kell változtatni.

A felvonulás után a kormányfő találkozott a Litvániában rendezett közös, Vaskard nevű hadgyakorlaton szolgálatot teljesítő magyar katonákkal. Az egységek december közepéig maradnak a balti köztársaságban. Ezúttal egy téli kiképzésen vesznek rész.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bennmaradt az élvonalban a Hertha BSC

A Hertha BSC bennmaradt a német labdarúgó-élvonalban, mivel idegenben 2-0-ra legyőzte a Hamburg csapatát az osztályozó hétfő esti visszavágóján.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!