2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Orbán: A háború átírja a költségvetést

A biztonsági kiadások fontosságáról beszélt Orbán Viktor, miután Vilniusban megnézte a litván fegyveres erők napja alkalmából rendezett katonai díszszemlét.

A miniszterelnök szerint a jelenlegi feszült helyzetben elsőbbséget élveznek a biztonsági kiadások. Orbán hozzátette, amikor a NATO-t új kihívások érték és háború van a szomszédos Ukrajnában, a költségvetési szempontokat is meg kell változtatni.

A felvonulás után a kormányfő találkozott a Litvániában rendezett közös, Vaskard nevű hadgyakorlaton szolgálatot teljesítő magyar katonákkal. Az egységek december közepéig maradnak a balti köztársaságban. Ezúttal egy téli kiképzésen vesznek rész.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!