2021. 11. 29. Hétfő Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 20:00

Belföld

Önkormányzatokat monitoroz az Állami Számvevőszék

322 önkormányzatot vizsgált meg az Állami Számvevőszék az Önkormányzati Kockázati Megfigyelő Rendszer monitoring módszerével.

Ott végezték el a vizsgálatot, ahol az érintett lakosság száma eléri a 3,3 tized millió főt és a két évre vonatkozó bevételek és kiadások is meghaladták az 1400 milliárd forintot. Ellenőrizték az önkormányzatok vagyoni és pénzügyi helyzetét, az azok tulajdonában álló gazdasági társaságok működését valamint a befektetéseket és az adósságrendezést is.

Megállapítottuk, hogy a városi önkormányzatok gazdálkodása stabil képet mutatott az ellenőrzött időszakban, az önkormányzatok pénzügyi és vagyoni helyzetére és eladósodásra irányuló kockázatokat értékelve. meg tudtuk állapítani azt, hogy a Magyarországi városi önkormányzatok gazdálkodása stabil rendszerszintű beavatkozást nem igényel– nyilatkozta Warwasovszky Tihamér, az állami számvevőszék elnöke. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!