2022. 05. 23. Hétfő Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Önkormányzati képviselői helyért indul Nagy Blanka

Önkormányzati képviselő akar lenni Nagy Blanka Kiskunfélegyházán. A Hír TV birtokába került az MSZP elnökségi tájékoztatója, amiből kiderül, hogy a szocialisták támogatják a köztársasági elnököt korábban obszcén módon becsmérlő lányt. Megkerestük a nemrég érettségizett lányt, aki elismerte, hogy nem csak az MSZP, de mások is felsorakoznak majd mögötte.

A tavaly decemberben mondott kecskeméti beszéde miatt vált ismertté Nagy Blanka. A diáklány akkor obszcén módon becsmérelte a köztársasági elnököt és más fideszes képviselőket.

A Hír TV birtokába került az MSZP elnökségének július 17-i üléséről készült tájékoztató, amelyből kiderül, hogy kiket támogat a párt a különböző településeken az önkormányzati választásokon. A dokumentum szerint Kiskunfélegyházán a szocialisták a most érettségizett civilként induló Nagy Blanka mögé sorakoznak fel.

A kiskunfélegyházi diáklány mellett korábban nyíltan kiállt a Momentum Mozgalom is. A párt elnökségi tagja szerint Nagy Blankának minden támogatást meg kell adjanak és, ha ő a megfelelő személy a helyi önkormányzat vezetésére, akkor ki fognak állni mellette.

Nagy Blankát a DK és Dobrev Klára is személy szerint védelmébe vette kecskeméti beszédét követően, még meg is dicsérték, ahogy ők fogalmaztak bátorságáért. Áprilisban pedig Gyurcsány Ferencék kampánynyitóján fel is szólat Nagy Blanka. Azt, hogy a DK is támogatni fogja e a nemrég érettségizett lány politikai ambícióit egyelőre nem lehet tudni.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!