2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Belföld

Önkormányzati képviselői helyért indul Nagy Blanka

Önkormányzati képviselő akar lenni Nagy Blanka Kiskunfélegyházán. A Hír TV birtokába került az MSZP elnökségi tájékoztatója, amiből kiderül, hogy a szocialisták támogatják a köztársasági elnököt korábban obszcén módon becsmérlő lányt. Megkerestük a nemrég érettségizett lányt, aki elismerte, hogy nem csak az MSZP, de mások is felsorakoznak majd mögötte.

  • Önkormányzati képviselői helyért indul Nagy Blanka

A tavaly decemberben mondott kecskeméti beszéde miatt vált ismertté Nagy Blanka. A diáklány akkor obszcén módon becsmérelte a köztársasági elnököt és más fideszes képviselőket.

A Hír TV birtokába került az MSZP elnökségének július 17-i üléséről készült tájékoztató, amelyből kiderül, hogy kiket támogat a párt a különböző településeken az önkormányzati választásokon. A dokumentum szerint Kiskunfélegyházán a szocialisták a most érettségizett civilként induló Nagy Blanka mögé sorakoznak fel.

A kiskunfélegyházi diáklány mellett korábban nyíltan kiállt a Momentum Mozgalom is. A párt elnökségi tagja szerint Nagy Blankának minden támogatást meg kell adjanak és, ha ő a megfelelő személy a helyi önkormányzat vezetésére, akkor ki fognak állni mellette.

Nagy Blankát a DK és Dobrev Klára is személy szerint védelmébe vette kecskeméti beszédét követően, még meg is dicsérték, ahogy ők fogalmaztak bátorságáért. Áprilisban pedig Gyurcsány Ferencék kampánynyitóján fel is szólat Nagy Blanka. Azt, hogy a DK is támogatni fogja e a nemrég érettségizett lány politikai ambícióit egyelőre nem lehet tudni.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

David Pressman megint beleszállt Magyarországba

David Pressman megint beleszállt Magyarországba

David Pressman amerikai nagykövet ismét kioktatja a kormányt és Putyin-pártisággal vádolja és bírálja Orbán Viktort a hétfői, Magyar Külügyi Intézetben elmondott beszéde miatt egy, a szerkesztőségünknek eljuttatott levelében, amelyben az AmCham Patrons vacsoráján elmondottakat írták le.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!