2021. 11. 28. Vasárnap Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Európai Híradó 12:30

Belföld

Önkormányzati képviselői helyért indul Nagy Blanka

Önkormányzati képviselő akar lenni Nagy Blanka Kiskunfélegyházán. A Hír TV birtokába került az MSZP elnökségi tájékoztatója, amiből kiderül, hogy a szocialisták támogatják a köztársasági elnököt korábban obszcén módon becsmérlő lányt. Megkerestük a nemrég érettségizett lányt, aki elismerte, hogy nem csak az MSZP, de mások is felsorakoznak majd mögötte.

A tavaly decemberben mondott kecskeméti beszéde miatt vált ismertté Nagy Blanka. A diáklány akkor obszcén módon becsmérelte a köztársasági elnököt és más fideszes képviselőket.

A Hír TV birtokába került az MSZP elnökségének július 17-i üléséről készült tájékoztató, amelyből kiderül, hogy kiket támogat a párt a különböző településeken az önkormányzati választásokon. A dokumentum szerint Kiskunfélegyházán a szocialisták a most érettségizett civilként induló Nagy Blanka mögé sorakoznak fel.

A kiskunfélegyházi diáklány mellett korábban nyíltan kiállt a Momentum Mozgalom is. A párt elnökségi tagja szerint Nagy Blankának minden támogatást meg kell adjanak és, ha ő a megfelelő személy a helyi önkormányzat vezetésére, akkor ki fognak állni mellette.

Nagy Blankát a DK és Dobrev Klára is személy szerint védelmébe vette kecskeméti beszédét követően, még meg is dicsérték, ahogy ők fogalmaztak bátorságáért. Áprilisban pedig Gyurcsány Ferencék kampánynyitóján fel is szólat Nagy Blanka. Azt, hogy a DK is támogatni fogja e a nemrég érettségizett lány politikai ambícióit egyelőre nem lehet tudni.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Már 742 ezren kaptak oltást az akcióhéten

Hétfőtől szombat estig már 742 ezren vették fel a koronavírus elleni védőoltást az oltási akcióhéten - közölte a koronavirus.gov.hu vasárnap. 2021. november 28.

Korózs Lajos betiltotta volna azt a vakcinát, aminek az életét köszönheti

A keleti vakcinák elleni támadásokat a baloldal tavaly novemberben, már az első pillanatban elkezdte. 2021. november 27.

A magyar embereket sértegeti az ellenzék

Jó lenne, ha a baloldal befejezné végre a magyar emberek sértegetését, még akkor is, ha ennek nagy hagyománya van náluk - hangsúlyozta Hollik István. 2021. november 27.

Legfrisebb híreink

Izrael lezárja határait a külföldiek előtt

Izrael lezárja határait a külföldiek előtt az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) Dél-Afrikából indult variánsa miatt - jelentette be szombat este Naftali Bennett izraeli miniszterelnök.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!