2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Cirkusztestvérek

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Fidelitas: Karácsony Gergely nem ismeri Budapestet

Karácsony Gergely egyszerűen nem ismeri Budapestet, folyton "eltéved", ezért nem szabad rábízni a "nemzet fővárosát" - mondta Borbély Ádám, a Fidelitas budapesti elnöke vasárnap, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.

  • Fidelitas: Karácsony Gergely nem ismeri Budapestet

A Fidesz ifjúsági szervezetének politikusa úgy fogalmazott, Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt alkalmatlansága újabb és újabb területeken nyilvánul meg, újabb tantárgyból bukott meg.

"Azt eddig is tudtuk, hogy kihívásokkal küzd a matematika területén. Elég csak arra gondolni, hogy nyereségként magyarázza az egymilliárd forintos veszteséget elérő parkolási botrányt" - fejtette ki Borbély Ádám.

Kiemelte, az is ebbe a körbe tartozik, hogy a "rossz gazdálkodás miatt Zuglót egy kétmilliárdos hitelkeret tartja lélegeztetőgépen".

A Fidelitas budapesti elnöke elmondta, öt éve, amikor Karácsony Gergely a helyiek segítsége nélkül nem tudott volna megmutatni Gyurcsány Ferencnek egy iskolát, azt gondolták, majd belejön. "De a helyzet csak romlott" - jelentette ki.

Borbély Ádám a sajtótájékoztatón levetített egy videót, amelyen Karácsony Gergely korábbi nyilatkozatainak részletei láthatók.

A felvételt ismertetve hangsúlyozta, Karácsony Gergely egy interjújában "zavarba ejtő magabiztossággal állítja, hogy Csepel Észak-Pesten van". Egy másik nyilatkozatról pedig elmondta, "ennél is kínosabb", hogy Karácsony Gergely "zuglói polgármesterként a Városligettel sincs képben", szerinte ugyanis ott a helye a Nemzeti Múzeumnak.

"Az már csak mellékes, hogy Isztambult Törökország fővárosának állította be" - tette hozzá Borbély Ádám.

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!