2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Önálló gondolatok híján plagizált legutóbbi tüntetésén Magyar Péter? + videó

A balos mantrák mellett lopott Orbán Viktor-idézetekből állt Magyar Péter beszéde – mutatott rá Sebestyén Janka egy TikTok-videóban.

  • Önálló gondolatok híján plagizált legutóbbi tüntetésén Magyar Péter? + videó

Az influenszer kiemelte: a miniszterelnök egyik ünnepi beszédében a szabadságról mondott gondolatok majdnem szóról szóra megegyeztek azzal, amit múlt szombaton Varga Judit volt férje jelentett ki, azaz a szabadságért meg kellett küzdeni, mert azt sohasem adták ingyen.

„Nekünk a szabadságot sosem adják ingyen. Mindig meg kell küzdenünk érte” – mondta Orbán Viktor.

Mifelénk a szabadságért időről időre meg kell küzdeni. Sohasem adták ingyen”

– ezt pedig már Magyar Péter mondta.

Sőt, Magyar Péter arra buzdított, hogy az esemény résztvevői a mellettük állók kezét fogják meg, és együtt menjenek át a legvastagabb falon, pont ahogy a miniszterelnök fogalmazott korábban.

Sebestyén Janka videóját itt tudja megtekinteni:

 

@jankasebestyen Konkrétan Orbántól lopott mondatokat Magyar Péter a beszédében… apakomplexus much?! #magyarpolitika #magyarpeter #orbanviktor ♬ Aware - Adrián Berenguer

Ezek is érdekelhetik

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor: ébredj, Európa! + videó

Orbán Viktor: ébredj, Európa! + videó

,,Fontos, hogy az európai emberek minden országban, így Magyarországon is világosan és egyértelműen nemet mondjanak a háborúra" - mondta Orbán Viktor országjárásának kecskeméti állomásán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!