2021. június 19.,
szombat, Gyárfás napja

Oltakozásra kéri a bizonytalanokat Leslie Mándoki

2021. május 12., szerda 18:50

Míg Magyarországon minden negyedik magyar állampolgár túl van már mindkét oltáson, addig Németországban lassan halad az oltás, az embereknek alig több mint 9%-a kapta meg mindkét vakcinát.

A Münchenben élő, 68 éves Leslie Mándoki is vár még az oltásra. A világhírű zenész németországi stúdiójában fogadta a HírTV stábját és arra kéri a bizonytalanokat, hogy oltassák be magukat.

Aranylemezek, elismerések, dedikált gitárok és a világsztárokkal való közös fellépések képei borítják stúdiójának falait.

Olyan hírességekkel dolgozott együtt, mint Lionel Ritchie vagy Phil Collins. Disney filmeknek volt zeneszerzője vagy például Angela Merkel kampányának zenei igazgatója.

Csaknem 30 éve alapította a világhírű zenészekből álló Mandoki Soul Mates formációt, amely a koronavírus miatt online koncertezik.

Leslie Mándoki Magyarország élőben extra című műsorunkban Zöldhegyi Katalin tudósítónknak azt mondta, hogy a felesége orvos, a koronavírus elleni oltásra mégis hónapok óta várnak, de nem tudják, mikor kaphatják meg.

 

"Vakcinázzatok! Oltassátok be magatokat!"

- hangsúlyozta Leslie Mándoki világhírű zenész.

 

Zöldhegyi Katalin tudósítónk, Leslie Mándokival készült interjúját itt tudják megtekinteni:

 

HírTV